Vitodens van Viessmannlogoviessmann

 Viessmann is een toonaangevend internationaal bedrijf dat innovatieve verwarmingssystemen produceert. Viessmann is synoniem met kwaliteitssystemen en biedt u degelijke producten in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding dankzij hun toptechniek, design en Duitse betrouwbaarheid. Comfortabel, zuinig en milieuvriendelijk warmte produceren, dat is de missie van dit familiebedrijf. Viessmann is een meerwaarde voor uw huis, aanbevolen door de vakman.

De Matrix-gasbrander een een mijlpaal in de verwarmingstechniek. Dankzij het roestvrijstalen Matrix-draadgaas onderscheidt hij zich door zijn lange levensduur. De brander is bestand tegen hoge temperatuurbelasting wat een lange levensduur garandeert. 
De geïntegreerde Lambda Pro Control plus verbrandingsregeling vanaf de Vitodens 200 reeks garandeert een perfecte verbranding onafhankelijk van het type gas en garandeert zo ook een hoog rendement. Dat maakt dat er ook minder onderhoudskosten zijn gezien er minder vervuiling optreed.

Je kan kiezen voor de instapketels van de 100 reeks, de energiezuinige modellen van de 200 reeks of de 300 reeks.

Indien je de ketel verbindt met het internet met behulp van een Vitoconnect -wifi module laat dit  je toe hem te bedienen met de Vicare -app op je smartphone.

Viessmann biedt daarbovenop dan nog een garantie van 5 jaar op