Energietech bvbaenergietech ecocheque-logo

Hoe het begon ...

Energietech ontstond in 2009 in de gloriedagen van de subsidies voor zonnepanelen. Door de subsidie-afbouw en het gekrompen werkvolume ontstond er ruimte voor nieuwe opportuniteiten en legden ons ook in plaats van het plaatsen en vervangen van veluxramen.

Ir Hans Iterbeke bekwaamde zich in koel- en verwarmingstechnieken. Energietech is  gecertifieerd als koeltechnisch bedrijf, en in het bezit van het certificaat voor bekwaamheid in gasvormige brandstof en het Rescert-attest van warmtepompen.

Maarten Maes behaalde het RESCert voor fotovoltaïsche zonnepanelen. Dit maakt dat je  voor zonnepanelen (fotovoltaïsch en thermisch), veluxramen, airco's & warmtepompen, hybride systemen en gascondensatieketels bij ons terecht kunt.

Waar wij voor staan ​​...

Een grote flexibiliteit, duidelijk prijs- en uitvoeringafspraken, korte uitvoeringstermijnen, betrouwbaar advies inzake premies, een persoonlijke supervisie van de zaakvoerders, dat is waar wij voor staan.

Vraag nog vandaag een thuisbatterij en zonnepanelen aan en geniet van de subsidies in Vlaanderen: tot 1125 € in 2022 op zonnepanelen en tot 1725 € op een thuisbatterij.

Neem vrijblijvend contact met ons op energietech wij helpen je graag verder