Panelen

Comments Off on Panelen
-->

Poly- en monokristallijnen panelen

SolarWorld

solarworld AISolarworld is naar omzet een absolute wereldspeler. Hun produktieapparaat omvat de volledige keten van de aanmaak van silicium poeder, recyclage van silicium, aanmaak van de wafers, cellen tot de produktie van de panelen.

Deze panelen zijn van een absolute topkwaliteit. Ze hebben als eerste een positieve tolerantiemage van +10W. Solarworld geeft een lineaire performantie garantie tot 25 jaar en een volledige produktgarantie van 20 jaar op zijn panelen sinds 1 januari 2017! Verkrijgbaar enkel in mono zwart met alu of zwarte kaders.

>> meer info op http://www.solarworld-belgium.com/

Bisol

bisolBISOL Group is een internationale onderneming met hoofdzetel in Slovenië. Het merk BISOL is ondertussen gerenommeerd in de wereld van de fotovoltaïsche zonne-energie, vooral in België.

Deze Europese panelen hebben een strikt positieve vermogens-tolerantie en minimale degradatie. in  Zwarte mono-kristallijne cellen, zwarte tedlar en een zwart aluminium kader zorgen voor een esthetische full-black uitvoering!. Wij kunnen ook deze panelen aanbieden met een produktgarantie van 20 jaar!

>> meer info op http://www.bisol.com/nl/

LG

LG-NeON2a-black

Zeer esthetisch zwart fullblack paneel zonder brede busbar-lijnen, waardoor er minder temperatuursspanningen op de cellen ontstaan.

>> meer info op http://www.lg-solar.com/nl/

 

Canadian Solar

canadian solar

Kwalitatief budgetpaneel van een van de top-3 producenten met een 10-jarige productgarantie.

 

>> meer info op http://www.canadiansolar.com/

Hoogrendementspanelen

Panasonic

panasonic

Hoogrendementspaneel uit Japan (voorheen Sanyo) waarbij een klassieke zonnecel een dun laagje amorf silicium krijgt, waardoor het paneel ook bij hoge temperaturen beter presteert. Geschikt voor projecten met een beperkt beschikbare dakoppervlakte.

>> meer info op https://eu-solar.panasonic.net/nl/hit-heterojunctietechnologie-sanyo-panasonic.htm

BenQ (AUO)

ben-q

Economisch hoogrendementspaneel met backcontact technologie. Zeer duurzame cellen met een lage temperatuurscoëfficient.

>> meer info op http://solar.auo.com/?sn=1592&lang=en-US

Dunnefilmpanelen

Solar Frontier

solar frontier

Dit product past bij de prijsbewuste particulier die een mooi dak met panelen wil.

Met deze CIS (koper indium selenium) dunne film panelen beoogt de onderneming de meest economische en ecologische zonne-energie technologie ter wereld te creëren en dat op ‘s werelds grootste schaal.

De lage kost per Wp, de hogere output in kWh/kWp, de lagere gevoeligheid voor schaduw en een ongunstige oriëntatie en de prachtige esthetiek van de Solar Frontier panelen maken de toepassingsmogelijkheden zeer breed.

>> meer info op http://www.solar-frontier.com/eng/